• slider_01.jpg
  • slider_02.jpg
  • slider_03.jpg

Ο ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Παπάζογλου βρίσκεται στον οδοντιατρικό χώρο από το 1954 σαν οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Το 1981 με την σύσταση της εταιρείας DENTALCOM Γ. Παπάζογλου A.E. η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτάθηκε και στον τομέα εμπορίας οδοντοτεχνικών & οδοντιατρικών ειδών (υλικών, εργαλείων & συσκευών).

Στο τέλος του 1999 σταμάτησε οριστικά η λειτουργία του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου και η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στο ΓΟΥΔΗ επιτυγχάνοντας έτσι τη σύγχρονη οργάνωση και άριστη λειτουργικότητα της επιχείρησης.

Επίσης, στις αρχές του ίδιου έτους η DENTALCOM A.E. ήταν η πρώτη εταιρεία του οδοντιατρικού χώρου που πιστοποιήθηκε με ISO.

Σκοπός της εταιρείας είναι η πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των οδοντιάτρων όσο και οδοντοτεχνιτών σε όλη την Ελλάδα. Με βασικό στόχο αυτό:

  • Αντιπροσωπεύουμε μεγάλους οίκους του εξωτερικού προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα, άριστης ποιότητας & σε προσιτές τιμές. Αυτή τη στιγμή ο κατάλογός μας περιέχει περισσότερα από 6.000 εισαγόμενα είδη, από 30 και πλέον οίκους του εξωτερικού (ASADENTAL, ACTEON, BIEN-AIR, BELLOTΤI, CARLO DE GIORGI, DENDIA, DENTSPLY, DENTALFARM, DEDECO, DEGUDENT, FARO, FORESTADENT, HANDLER, HORICO, KEYSTONE, LASCOD, MEDIMARK, MEGADENTAL, MICROMEGA, NOUVAG, ORTHOPLI, PENTRON, RESISTA, SPOFA, STODDARD, VERTEX, 3D SYSTEMS)
  • Παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας μέσω δικών μας διοργανώσεων και επίσης συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις διαφόρων Συλλόγων και Επιστημονικών Εταιρειών.
  • Τέλος προσφέρουμε άμεση και φιλική εξυπηρέτηση εξασφαλίζοντας παράδοση εντός λίγων ωρών (24ώρου)